ERGOLINE Sun & beauty Limited edition

Met de Ergoline sun & beauty limited edition wordt een zonsessie een hemelse belevenis.


Aan alles is gedacht, wat zonnen zo aangenaam maakt. Het extra brede Multi Relax ligvlak met geïntegreerde hoofdsteun, comfortabele armsteunen, verstelbare voetsteunen en de ruime bruiningstunnel zorgen zelfs bij grote personen voor een ontspannende ligpositie en een uitstekende bewegingsvrijheid.

De Ergoline sun & beauty limited edition heeft 52 UV-lampen en zijn perfect op elkaar afgestemd.

52 UV-lampen (38 type A-lampen en 14 Type B lampen) geven je een perfect zelfs, all-around tan.De Type A lamp UV spectrum is geoptimaliseerd voor donkerder bestaande pigment, terwijl het spectrum van het type B is geoptimaliseerd voor lampen voor een donkerder pigment.

De gezichtsbruiner systeem heeft drie extra UV-B-lampen, voorzien van Ultra Performance-technologie.Ontwikkeld door Ergoline, de computer is ontworpen in de vier glas reflectoren met een speciaal gecoate filterglas om ervoor te zorgen dat alleen de meest effectieve delen van het spectrum worden weerspiegeld, terwijl ongewenste warmte en infrarood stralen worden overgedragen. De schouderbruiner in de Ergoline sun & beauty limited edition is ook uitgerust met Ultra Performance-technologie.