Onze Banken

Ergoline Prestige 1600

Huidverzorging en zonnen in één bank. De Ergoline 1600 is dé zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Het nieuwe topmodel Ergoline 1600 zet dankzij de unieke combinatie van UV en rood licht een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie.

Lees meer

Ergoline Prestige 1400

Deze zonnebank is het vlaggenschip van Ergoline, de Prestige 1400. Deze bank is uitgerust met 52 lampen van 200 Watt en 4 520 Watt gezichtsbruiners.

Lees meer

Ergoline Excellence

De Ergoline Excellence is uitgerust met 51 lampen van 160 Watt, en 4 gezichtsbruiners. De Ergoline Excellence serie biedt topprestaties op het gebied van UV-vermogen, design, ergonomie en kwaliteit.

Lees meer

Ergoline sun & beauty limited edition

Met de Ergoline sun & beauty limited edition wordt een zonsessie een hemelse belevenis. Aan alles is gedacht, wat zonnen zo aangenaam maakt.

Lees meer

Ergoline affinity limited edtion

De Ergoline Affinity zonnebank biedt een uitstekende combinatie van kwaliteit en comfort. De zonnebank is standaard uitgevoerd met Ultra Performance plus gezichtsbruiners inclusief 3 UV-B spaghettilampjes  en zorgt voor de perfecte, diepe bruine tint.

Lees meer

Soltron Shark

De Soltron Shark geeft een perfect bruiningsresultaat en is een genot om onder te liggen doordat deze machine beschikt over vele extra’s om uw zonnesessie zo comfortabel mogelijk te maken.

Lees meer

Ergoline Avantgarde

Ligcomfort, bruiningspower en gebruiksvriendelijkheid; de Avantgarde turbo power is een topzonnebank die aan al uw wensen voldoet.

Lees meer

Megasun 4000

De Turbo Power lampen zorgen voor een ultiem bruingenot. Deze bank bevat over de gehele lengte ‘extra pigment’ lampen.

Lees meer

Beauty sun double magic

Alle comfort die u nodig heeft vindt u in deze machine. De laatste generatie professionele zonneapparatuur van Beauty Sun bieden innovatieve standaarden in design, functionaliteit en comfort. De machine geeft u een optimaal bruiningsresultaat.

Lees meer

Power Source (Zonnedouche)

De Power Source biedt u een geweldige bruiningservaring. Dankzij de vorm kan u zich vrij bewegen in de cabine en krijgt u een gelijkwaardige kleur over uw hele lichaam.

Lees meer

Alisun Sun Vision (Zonnedouche)

Deze Sun Vision zonnedouche is uitgerust met 42 zeer krachtige lampen van 160 watt, deze lampen zorgen voor een perfecte bruining rondom uw gehele lichaam, dit doordat u niet in contact komt met de acrylplaat en hierdoor dus geen drukpunten heeft.

Lees meer

Gezichts/decoletté bruiner

De 3 krachtige hogedruk gezichtsstralers zorgen ervoor dat het gezicht en decolleté mooi en snel bruint. De twee zéér krachtige handbruiners maken de zonnesessie nog completer, ook uw handen krijgen hierdoor een perfecte bruining.

Lees meer