Ergoline Excellence

De Ergoline Excellence is uitgerust met 51 lampen van 160 Watt, en 4 gezichtsbruiners.

De Ergoline Excellence serie biedt topprestaties op het gebied van UV-vermogen, design, ergonomie en kwaliteit. Het recept voor het succes van de Balanced Tan-technologie in het lichaam: meer homogene verdeling van de UV-lampen in bruiningstunnel voor een echt uniform intensieve bruining. De ergonomisch voorgevormde acrylplaat zorgt voor een perfecte ligging. De regelbare gezichtskanonnen geven uw gezicht een perfecte bruining, de bodycoolers zorgen voor een goede verkoeling tijdens de zonnestudio.

De perfecte zonnebank voor iedereen die komt zonnen om relaxed te zonnen. De ergonomisch voorgevormde acrylplaat, zorgt voor een perfecte ligging. De regelbare gezichtskanonnen geven uw gezicht een perfecte bruining, de bodycoolers/lichaamskoelers zorgen voor een goede verkoeling tijdens de zonnesessie, ook beschikt de machine over een airco. Deze machine beschikt ook over een mp3-aansluting waarmee u uw eigen muziek kan beluisteren tijdens uw zonnesessie.

Met al deze factoren voldoet deze zonnebank aan al uw eisen. Over het lichaam gaat een perfecte luchtstroom dit zorgt voor een ultieme belevenis en dat u het nooit te warm krijgt onder de zonnebank tijdens de  zonnesessie.